Ilmoittautuminen Saukkotrailiin

  • Artikkelin kategoria:Osallistuminen
juoksijoita
Foto: Stig Cederberg

Ilmoittautumiset SAUKKOtrailiin tehdään Falkenin verkkokaupassa Eventiossa. Ilmoittauminen toimii hyvin myös puhelimen avulla. Osallistumismaksu suoritetaan verkkomaksulla samalla. Kauppa aukeaa 25.3.

Jos et ole ilmoittaunut SAUKKOtrailiin aikaisemmin lue alla oleva info ensin.

ILMOITTAUDU JA MAKSA

Ilmoittautuminen on auki 19.6 asti. Jos ilmoittaudut ennen 15.5 saat 10 euron alennuksen. Jälki-ilmoittautuminen on myös mahdollista 29.6 hyvissä ajoin. Pyydämme että aikataulua huomioidaan.

Verkkokaupassa on mahdollista maksaa ePassin, Smartumin tai Eazybreakin verkkomaksulla verkkokauppojen tavallisten maksutapojen lisäksi.

Jos haluat käyttä Smartumin ja TYKY:n perinteisiä seteleitä ja ePassin puhelinmaksu maksat ensin ilmoittautuminen rahalla verkkokauppassa. Tapahtumapäivällä 29.6 tuot sitten seteleitäsi meille tai esität ePassin maksutapahtuman puhelimessasi ja palautamme rahat sinulle. Kirjoita ilmoittaumisen lisätietoihin setelien tai ePassin maksun arvo ja mikäli haluat palautuksen pankkitiliisi tai käteisenä. Jos haluat että maksamme tilille niin kirjoita tilinumerosi lapulle valmiiksi.

Ilmoittaumisen myötä syntyy myös sopimus osallistujan ja järjestäjän välillä. Tämän sopimuksen nojalla meillä on oikeus käsitellä osallistujien tarpeelliset henkilötiedot ja julkaista nimet ja tulokset. IK Falkenilla on myös oikeus käyttää ilmoitettuja yhteystietoja tiedottaessa SAUKKOtrailista ja muista vastavista tapahtumista, joita seuraa järjestää.

Mikäli tapahtuma ei voida järjestää on mahdollista siirtää osallistumisoikeuden ensi vuodelle tai saada osallistusmismaksu takaisin,

Foto: Stig Cederberg