Ilmoittautuminen Saukkotrailiin

flera löpare2018 1

Ilmoittautumiset SAUKKOtrailiin tehdään Falkenin verkkokaupassa Eventiossa viimeistään 31.7. Ilmoittauminen toimii hyvin myös puhelimen avulla. Lue ohjeet ilmoittautumisesta ja kuntoilusetelien käytöstä alla.

Vuoden 2020 virtauaalisen SAUKKOtrailin osallistumismaksu on 10 euroa kaikkissa sarjoissa koko tapahtuman aikana. Maksu voidaan suorittaa kokonaisuudessaan kuntoseteleillä tai vastaavast. Koodit US5 (arvo 5 € ) ja US10 (arvo 10 €) on käytössä. Setelit lähetetään osoitteeseen Carola Häggblom, Skutnabbavägen 231, 68600 Pietarsaari. Kun maksu tehdään kokonaan kuntosetelillä vahvistus tulee viiveellä koska vaatii järjestäjän kuittausta.

Otamme yhtyettä teille, jotka ovat jo ilmoittauneet!

Kun SAUKKOtrailia ei järjestetä tavallaisena trailina siirrämme osallistumioikeuden seuraavaan vuoteen tai palautamme osallistumismaksun verkkokaupan kautta.


Osallistumismaksu maksetaan samanaikaisesti ja ilmoittauminen rekisteröityy vasta kun maksu on tapahtunut. Maksut hoidetaan verkkopankin kautta tai luottokortilla. Myönnämme 10 euron alennuksen jos ilmoittaudut viimeistään 15.5. Jälki-ilmoittaumismaksu paikan päällä 27.6 on 50 €.

Otamme kuntoiluseteleitä vastaan osamaksuina (Smartum ja Tyky). Myös ePassi on käytettävissä. Setelit otetaan vastaan ja ePassin käyttö tarkistetaan aamulla kun numerot jaetaan. Verkkokaupassa ilmoitetaan seteleitten käytöstä alennuskoodien avulla. Jälki-ilmoittautumismaksu voidaan maksaa kokonaisuudessan kuntoiluseteleillä.

Setelien vastaavat alennuskoodit ovat US5, US10, US 15 tai US20. Koodi US30 tulee aktiiviseksi 15.5, kun osallistumismaksut nousevat. Vain yksi koodi huomioidaan. Valitse sopiva koodi ja syötä kenttään Kampanjakoodi. Koodi aktivoidaan klikkaamalla Käytä koodia. Koodi alentaa heti maksettava osuus koodin numeroa vastaavalla määrällä kuitenkin niin että käteishinta on vähintään 10 euroa. Jäljellä oleva osuus osallistumismaksusta maksetaan em. seteleillä numerojaossa.

Aktivoitu koodi tallentuu selaimen välimuistiin ja vaikuttaa kaikkiin ilmoittautumisiin, jotka tehdään samalla käynnillä. Jos haluaa ilmoittaa sekä koodilla että ilman niin kannattaa tehdä ilman koodia ensin. Koodin deaktioivminnen vaatii selaimen välimuistin tyhjentäminen. Seuraava ilmoittatuminen voidaan myös tehdä eri selaimella.

Ilmoittaumisen myötä syntyy myös sopimus osallistujan ja järjestäjän välillä. Tämän sopimuksen nojalla meillä on oikeus käsitellä osallistujien tarpeelliset henkilötiedot ja julkaista nimet ja tulokset. IK Falkenilla on myös oikeus käyttää ilmoitettuja yhteystietoja tiedottaessa SAUKKOtrailista ja muista vastavista tapahtumista, joita seuraa järjestää.

Foto: Stig Cederberg

Kategoriat:
Osallistuminen