Anmälan till Uttertrail

  • Inläggskategori:Deltagande

Anmälan till UTTERtrail sker via IK Falkens webbutik i Eventios tjänst. Tjänsten fungerar bra även i en telefon. Deltagaravgiften betalas som nätbetalning vid anmälan.

Butiken öppnar i god tid före följande evenemang.Om du inte anmält dig till Uttertrail tidigare så läs infon nedan innan du anmäler dig! År 2024 gällde följande tider;

Förhandsanmälan är öppen till 19.6. Om du anmäler dig före 15.5 så får du 10 euros rabatt. Det är också möjligt att efteranmäla sig 29.6. Vi ber att det sker i god tid med beaktande av tidtabellen.

I webbutiken är det möjligt att betala med ePassis eller Smartums nätbetalning. Detta förutom med webbutikernas vanliga betalningssätt.

Vill du använda TYKY:s traditionella sedlar eller ePassis telefonbetalning så betalar du först din anmälan med pengar i webbutiken. Du tar med dina sedlar 29.6 eller visar upp din betalning via ePassi och vi betalar pengarna tillbaka. Ange i anmälans tilläggsuppgifter värdet på sedlarna eller ePassi telefonbetalningen och ifall du vill ha dina pengar på kontot eller som kontanter. Vill du ha dem på kontot ta med en lapp med din kontonummer.

Anmälan innebär att det uppkommer ett avtal mellan deltagaren och arrangören som omfattar rätt för arrangören att hantera deltagarnas nödiga personuppgifter och publicera namn och resultat i start- och resultatlistor. IK Falken har även rätt att använda kontaktuppgifterna för att informera om UTTERtrail och andra motsvarande evenemang som föreningen är med och arrangerar.

Om arrangemanget inte kan genomföras så kan deltagarrätten flyttas fram till nästa år eller så kan startavgiften återbetalas.

Foto: Stig Cederberg